STEPPAFLOOR CEM

Cementgebonden kwaliteit

Indien u op zoek bent naar een natuurlijk ogende en warm aanvoelende vloerafwerking met het uiterlijk van een gegoten betonvloer, dan zit u gebeiteld met een van onze cementgebonden STEPPAFLOOR CEM gietvloeren. Deze vloersystemen worden aangebracht op een speciale primer en zijn in hoge mate zelfnivellerend. Hierdoor ontstaat een vlakke en strakke vloer met de typische natuurlijke kleurnuances van een betonvloer.

Het uiterlijk van beton

De STEPPAFLOOR CEM afwerkvloeren worden gemaakt met, wel of niet gekleurde, kant-en-klare snelhardende en zelfnivellerende cementgebonden en gietbare mortels en worden gebruikt voor de egalisatie en afwerking van beton- en cementdekvloeren, in een standaard dikte vanaf ca 3 tot zelfs meer dan 150 mm. Het vloersysteem vertoond een natuurlijke cementkleur waarbij verkleuringen, nuances en uitbloeiingen mogelijk zijn bij dit type van cementgebonden afwerklagen. Het systeem is vlot aan te brengen via spaan of pomp, is snelhardend, uitstekend druk- en slijtvast en kan worden afgewerkt met speciale polyurethaan of epoxy eindlagen en waxen.

  • STEPPAFLOOR cemstyle
  • STEPPAFLOOR cemstyle
  • STEPPAFLOOR cemstyle
  • STEPPAFLOOR cemstyle

Verschillende types

STEPPA levert en plaatst verschillende soorten cementgebonden gietvloeren, ons aangeleverd door gekende en kwalitatieve producenten. Zo plaatsen wij o.a. verschillende systemen :

- CEMENTITIOUS SL DECO
- DÉCOR
- CEMART/CEMSTYLE
- LEVEL
- CEMENTITIOUS CONSTRUCTIVE


Bovendien ontwikkelde STEPPA ook zelf nog diverse alternatieven, zowel op gebied van kleurmogelijkheden als technische eigenschappen.

Esthetiek

Niet alleen is het unieke STEPPAFLOOR CEM vloersysteem, zoals trouwens alle STEPPA vloeren, uitsluitend opgebouwd uit materialen van topkwaliteit, maar ook aan het inkleuren van de mortels wordt veel aandacht besteed. De cementbebonden gietvloerenzijn verkrijgbaar in een grote reeks van kleuren en kleurenmengsels. Alhoewel men meestal toch kiest voor mengsels van grijstinten welke dicht bij de kleur van beton aanleunen. Zowel voor de kleurkeuze als voor alle bijkomende informatie staan wij graag ter uwer beschikking.

Links

Hier vindt u nog enkele voorbeelden van onze partners: sikafloor wtcb cemart